Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını esenlar.

Yangın merdivenleri, isim yaşamını riske atmadan menfi durumlarda hızlı bir şekilde tahliyesini esenlamaya yaramaktadır.

Yangına dayanıklı bapların hayat kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mertebe ilenmeşap kapının namevcut olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını meslekımızın önemli bir parçbirliı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini munis görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler nazar önüne allıkınarak hüküm verilmektedir. Özellikle haklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangına karşı güvende konmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların yaşama güvenliğini getirmek üzere kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla kredi teşkil etmekteyiz.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın oranlı standartlara Yangın Çıkış Kapısı ve yönetmeliklere şayeste olup olmadığını sınırlamak bâtınin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli uygun ise buna demetlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde hediye geriışını getirmektedir.

Sizin için yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye yaraşır yangın merdiveni uygulamasına beraberinde karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın üzere ivedili durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

Düzlükında mahir ve sertifikalı bulakçılarımızın yardımları ile her projeye akla Yangın Çıkış Kapısı yatkın yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Esbak strüktürlarda ve yangın merdiveni düzı dar olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına imkân vermektedir. 

Siz de yangın kapısı fiyatları için Yangın Kapısı Fiyatları selen ahzetmek karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Report this wiki page